Vi hjælper privatpersoner og familier med juridisk råd og vejledning, når man har brug for det. Vi gør alt for at gør jura overskueligt, gennemsigtigt, tidssparende og ikke mindst billigt, så man får den bedste løsning til netop det man har behov for.Familiejura - familietestamente

Famlab har til formål, at hjælpe familier få stærkere bånd sammen. Det er bl.a. derfor vi har valgt familiejura, som en af vores kernetjenester.

Ved hjælp af stærke samarbejdsaftaler med nogle af Danmarks bedste jurister indenfor området, kan vi tilbyde, at formidle din opgave til fast lav pris til de jurister, som har specialiseret sig i, at udføre netop din eller jeres opgave.

Vi tilbyder juridisk hjælp med råd og vejledning om, hvordan individuelle og familier skal sikre sig i køb og salg af ejendom, etablering af virksomhed, deltagelse i selskaber, fremtidigt ejer- eller generationsskifte, samt ægteskab, samliv, skilsmisse og død.

 

Famlab hjælper privatpersoner og familier, der har brug for juridisk vejledning og rådgivning. Vores hovedformål er at gøre et ellers kompliceret felt som jura så overskueligt, tidsbesparende og ikke mindst billigt som muligt ved altid at sørge for, at vores kunder får den bedste løsning i forhold til både prisen og pågældende kundes individuelle behov.

Os der står bag Famlab, har gennem en lang årrække haft et brændende ønske om at hjælpe familier med at skabe trygge rammer, hvorfor vi har arbejdet hårdt på at lave stærke samarbejdsaftaler med nogle af Danmarks dygtigste jurister indenfor familiejura.

Ved hjælp af dygtige og erfarne samarbejdspartnere, kan vi altså tilbyde at formidle din – eller jeres – opgave til jurister der har specialiseret sig i at udføre lige netop din – eller jeres – opgave og som kan tilbyde en fast lav pris.

Vores samarbejdspartneres juridiske kompetencer strækker sig fra alt vedrørende køb- og salg af ejendom, etablering af virksomhed og deltagelse i selskaber til fremtidigt ejer- eller generationsskifte samt opgaver vedrørende ægteskab, samliv, skilsmisse eller dødsfald.